Industria profesională de combatere a dăunătorilor, industrie în care Naptera Solutions Brașov activeaza cu succes de mai bine de cinci ani, joacă un rol fundamental în protecția sănătății publice. Rozătoarele contaminează sau consumă aproximativ 20 la sută din alimentația mondială, iar alți dăunători răspândesc multiple boli. Mai mult, din cauza insectelor înțepătoare, sute de mii de oameni sunt trimiși în camera de urgență în fiecare an, iar alergenii de la gândaci și rozătoare declanșează atacuri de astm. Fără eforturile continue ale industriei profesionale de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, aceste statistici alarmante ar fi mult mai grave.

rozatoare

În prezent, mai ales în lupta cu epidemia de COVID-19, industria de combaterea dăunătorilor își continuă rolul de protector vital al sănătății și securității umane. Deși multe întreprinderi din România și din întreaga lume au fost nevoite să își închidă porțile și să facă tot posibilul pentru a aplana curba, controlul profesional al dăunătorilor a fost recunoscut ca un serviciu esențial. Acest lucru înseamnă că majoritatea companiilor din întreaga lume care oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție continuă să lucreze din greu pentru a ne proteja de amenințarea bolii transmise.

Naptera Solutions Brașov continuăprotejeze magazinele alimentare, instituțiile medicale și spitalele, unitățile de locuințe multifamiliale, depozite, case, afaceri etc.

Deoarece populația rămâne în interior și, în multe cazuri, acasă, pentru a preveni răspândirea COVID-19, dăunătorii, cum ar fi rozătoarele, nu vor mai fi descurajate să se aventureze în locuri noi pentru a găsi surse de apă și hrană. Dacă locațiile lor obișnuite de cuibărit și hrănit se epuizeaza din cauza business-urilor închise, nu există nicio îndoială că vor căuta o nouă locație pentru apă, hrană și adăpost. Fără eforturi profesionale continue de deratizare și dezinsecție, populațiile de diferiți dăunători vor căuta noi locuri unde alimentele și apa vor disponibile cu ușurință.

DDD Naptera Brasov

Acasă, dăunătorii care sunt problematici, precum și bolile răspândite, vor continua să ne afecteze viața de zi cu zi. Ca și rezultat al schimbărilor actuale de mediu, vom putea observa dăunători în locuri noi, iar o consecință a livrării comenzilor la domiciliu, ca un exemplu, cantitatea mai mare a ambalajelor din carton oferă ascunzători excelente pentru aceștia în garaje sau pe lângă coșurile de gunoi.

Ca un serviciu esențial,  Naptera Solutions Brașov va continua protejarea caselor și afacerilor dvs. cu ajutorul procedurilor profesionale de deratizare, dezinsecție și dezinfecție împotriva amenințărilor dăunătorilor și, cel mai important, pentru a vă proteja familia și persoanele dragi de amenințările specifice sănătății publice.