A avea dăunători într-o casă este dificil, deoarece sunt neplăcuți la vedere și pot provoca daune. În plus, dăunătorii pot prezenta riscuri grave pentru sănătate. Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre dăunătorii care contribuie la răspândirea bolilor. Pentru a preveni accesul dăunătorilor în casele și afacerile dumneavoastră, contactați o firmă specializată în servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție precum Naptera Solutions Brașov.

Insectele din curte

Unele insecte din curtea sunt foarte agresive și vor încerca să înțepe sau să muște. Acest lucru este deosebit de riscant pentru copiii care pot să reacționeze în mod greșit în prezența unei astfel de insecte. Aceste înțepături și mușcături pot provoca adesea iritații ale pielii sau chiar reacții alergice severe. Dacă suferiți de o reacție adversă, cum ar fi dificultățile respiratorii, după o înțepătură sau mușcătură, este posibil să aveți nevoie de asistență medicală imediată. Insectele din curte pot răspândi, de asemenea, alergeni, inclusiv polen și alte substanțe iritante care pot provoca mâncărimi ale pielii. Din acest motiv este indicat să apelați imediat la o firmă specializată în servicii de combatere a dăunătorilor.

Combaterea furnicilor

Furnicile din casă

Furnicile sunt foarte pricepute în a comunica între ele. Dacă o furnică găsește o sursă bună de hrană sau apă în casa dumneavoastră, ea se va informa întreaga colonie despre acest lucru. Având o prioritate maximă de a intra în toate alimentele, acestea prezintă un risc serios atunci când vine vorba de contaminarea bucătăriei. Dacă depistați furnici în casa dumneavoastră, acestea vor fi probabil în bucătărie sau în baie, locurile în care au acces la alimente sau la apă. Apelați imediat la serviciile de deratizare și dezinsecție ale unei firme care se ocupă cu combaterea dăunătorilor pentru a vă asigura că problemele sunt rezolvate înainte ca alimentele să fie contaminate cu furnici.

Gândacii de bucătărie

Gândacii pot introduce bacterii precum E. coli și Salmonela în casele dumneavoastră. Prezența lor în case este suficientă pentru a provoca probleme grave, deoarece aceștia contaminează toate lucrurile cu care intră în contact. Aceștia pot provoca boli precum gastroenterita, intoxicații alimentare, dizenterie și diaree. Gândacii pot fi, de asemenea, un alergen pentru mulți oameni. Acești alergeni se găsesc direct pe corpul gândacului, precum și în saliva și excrementele acestora. Cea mai bună modalitate de a scăpa de gândacii de bucătărie este să optați pentru servicii profesionale de deratizare, dezinsecție și dezinfecție oferite de către o firmă cu experiență în combaterea dăunătorilor.

Rozătoarele

S-ar putea să fiți surprins de cât de ușor este pentru rozătoare să intre într-o clădire chiar și prin cea mai mică fisură. A vedea excremente, a le auzi în pereți sau podele și a observa urme unde au ros în jurul casei indică faptul că aveți o problemă cu rozătoarele. În cazul în care observați aceste lucruri trebuie imediat apelat la o companie specializată în combaterea dăunătorilor. Rozătoarele pot răspândi boli direct mușcând animalele de companie, copii sau adulții. Mai mult, acestea cauzează în mod indirect boli prin părul, saliva sau excrementele pe care le lasă în urma lor. Un alt mod prin care rozătoarele răspândesc boli este prin transportarea acarienilor și altor dăunători care pot mușca și răspândi infecția.

Indentificarea rozatoarelor

Combaterea dăunătorilor cu ajutorul echipei Naptera Solutions Brașov

Naptera Solutions Brașov are experiența și expertiza pentru a rezolva toate problemele dumneavoastră legate de dăunători. Am văzut totul, de la insecte de curte, la infestări cu rozătoare. Echipa noastră informată va identifica problema, după care va lua măsuri rapide și corecte pentru a îndepărta dăunătorii cu ajutorul procedurilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Monitorizăm activitatea dăunătorilor pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura că munca noastră are efectul dorit, după care luăm măsuri pentru a preveni viitoarele infestări. Contactați-ne pentru a afla mai multe sau pentru a stabili o întâlnire.