Atunci când dăunătorii se infiltrează în proprietățile dumneavoastră, problema este deja una serioasă. Ei încep imediat să lucreze răspândind boli, distrugându-vă casa sau afacerea, contaminând mâncarea și făcându-și spațiu printre lucruri. Cel mai bun mod de a limita daunele este să îi eradicați cât mai repede și cât mai eficient posibil. Informați-vă despre următoarele cinci mituri despre combaterea dăunătorilor pentru a vă asigura că acționați în mod corespunzător. Cel mai indicat este să apelați cu incredere la o companie de combatere a dăunătorilor specializată în servicii de dezinsecție și deratizare.

1. Insecticidul este soluția

Majoritatea oamenilor presupun că oricine poate utliza pesticide. La urma urmei, cât de greu poate fi să pulverizați câteva substanțe chimice în jurul proprietății dumneavoastră? Acesta este un mit periculos care duce la amenințări inutile de dăunători și daune materiale.

Pentru ca pesticidele să funcționeze eficient, trebuie să alegeți tipul corect, care necesită un diagnostic amplu al dăunătorilor cu care aveți de-a face. Odată ce stabiliți ce pesticid va crea rezultatele dorite, este important să îl aplicați corect. Perfecționarea frecvenței și a cantității aplicate este esențială, deoarece mai mult nu este întotdeauna mai bun. În plus, aplicarea prea multor pesticide poate crea un mediu periculos pentru persoanele și animalele de companie care trăiesc în el. Este foarte important să faceți cercetări extrem de amănunțite sau să vă încredințați intr-un expert în combaterea dăunătorilor.

2. Identificarea dăunătorilor este un lucru ușor

Din păcate, mulți dăunători obișnuiți sunt excelenți în a-și ascunde prezența. Supraviețuirea lor depinde de capacitatea lor de a rămâne ascunși și, de multe ori, sunt mai furioși decât își dau seama oamenii. Dăunătorii au evoluat pentru a se putea adăposti pe proprietatea dumneavoastră, profitând de resurse (mâncare, apă și protecție împotriva vremii grele). Sunt buni în a găsi locuri unde să se ascundă, astfel încât poate fi greu să le descoperiți, cu excepția cazurilor în care efectuați inspecții amănunțite și apelați regulat la o firma care vă pune la dispoziție servicii profesionale de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

Capcane de rozatoare:

3. În casele curate nu pot apărea dăunători

Mulți oameni cred că păstrarea unei case sau a unei afaceri curate îi împiedică automat să dezvolte o problemă cu dăunătorii. Este adevărat că un mediu mai curat ajută la menținerea anumitor dăunători la distanță. Din păcate, însă, dăunătorii nu se bazează pe medii murdare atât de mult cât cred unii oameni. Dacă ar face-o, nu s-ar stabili niciodată înăuntru. În schimb, dăunătorii urmăresc orice pot folosi ca sursă de hrană sau adăpost, iar orice clădire, curată sau nu, este plină de oportunități pentru ca aceștia să căute adăpost în locuri care nici măcar nu sunt vizibile. Naptera Solutions Brașov vă pune la dispoziție atât servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, cât și servicii profesionale de curățenie.

4. Aparatele de ultrasunete vor ține dăunătorii la distanță

Aparatele cu ultrasunete au devenit populare în ultimii ani, pe măsură ce oamenii caută modalități de combatere a dăunătorilor mai ecologice. Mulți comercianți încearcă să convingă consumatorii că anumite frecvențe cu ultrasunete vor menține dăunătorii în afara proprietății lor. Dispozitivele vândute sub diferite mărci vin și pleacă la fiecare câțiva ani. Este adevărat că dăunătorii pot auzi o serie de sunete pe care oamenii nu le pot auzi. Cu toate acestea, experții sunt mai puțin convinși că aceste frecvențe deranjează dăunătorii și mulți consumatori ne-au spus că, în timp ce dispozitivele păreau să funcționeze la început, după câteva săptămâni sau luni au eșuat. În timp ce dăunătorii pot auzi dispozitivul cu ultrasunete, pe termen lung, aceste dispozitive nu dau rezultate. Pentru a avea rezultate căt mai bune, contactați o firmă specializată în combaterea dăunătorilor.

5. Animalele de companie vor ține dăunătorii la distanță

Unii oameni cred că animalele de companie pot ține la distanță dăunătorii (în special rozătoarele). Din păcate, în timp ce unele animale de companie ar putea să meargă la vânătoare și să prindă un șoarece ocazional, prietenul tău blănos nu este la fel de eficient ca un exterminator profesionist. Simpla prezență a câinilor sau a pisicilor nu sperie și nici nu ține departe dăunătorii. Dăunătorii pot ajunge, de asemenea, în spații mici la care animalul dumneavoastră de companie nu are acces, cum ar fi: sub podele, în spatele pereților și în conductele de aer.

Combaterea gandacilor de bucatarie

Naptera Solutions Brașov – Servicii profesionale de combatere a dăunătorilor

Naptera Solutions Brașov are ani de experiență în găsirea și eradicarea tuturor tipurilor de dăunători. Experții noștri vor efectua o inspecție amănunțită a proprietății dumneavoastră pentru a determina toate amenințările posibile după care le vor elimina în mod sistematic cu ajutorul procedurilor specializate de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.